Ενοικίαση ποδηλάτων για παρέες

Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό στην καθιερωμένη σας βόλτα στη Νέα Παραλία! Βρείτε το ιδανικό ποδήλατο για την παρέα σας και ανακαλύψτε ποιός είναι ο καλύτερος οδηγός!

Μην το σκέφτεστε, δοκιμάστε το αυτή τη φορά!

Σας υποσχόμαστε ότι θα το απολαύσετε όσο τίποτα άλλο! Τα 9 χρόνια εμπειρίας μας έχουν μάθει ότι ακόμα και εκείνοι που είναι διστακτικοί στην αρχή… τελικά κάνουν το περισσότερο πετάλι!

Τετραθέσια ποδήλατα

Είναι η ιδανική επιλογή για πιο μεγάλες παρέες και οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, μιας και κάνετε εσείς την έρευνα, σας αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας το μυστικό που θα σας σώσει.
Hint/tip: Όποιος κάθεται στην πίσω δεξιά θέση κάνει το λιγότερο πετάλι! 

Διθέσια ποδήλατα

Είναι κατάλληλα για οικογένειες με μικρά παιδάκια, καθώς χωράνε δύο ενήλικες και δύο παιδάκια. Μόλις καθίσουν μπροστά και ξεκινήσετε, θα ανακαλύψετε και μόνοι σας γιατί είναι η Νο1 επιλογή μας. Το διθέσιο ποδήλατο το επιλέγουν συχνά και ζευγάρια που θέλουν να προσθέσουν μια διαφορετική πινελιά στη βόλτα τους και φυσικά να ξεκαθαρίσουν μια για πάντα: Ποιός οδηγεί καλύτερα!

Tandem ποδήλατο 

Αν σας αρέσουν οι προκλήσεις, σας προτείνουμε να επιλέξτε με το δίδυμο σας το Tandem ποδήλατο με τις δύο θέσεις. Δοκιμάστε την ισορροπία και το συγχρονισμό σας και ετοιμαστείτε για άπειρες αναποδιές και και γέλιο! 

Ευελιξία επιστροφής

Ξεκινήστε με μισή ώρα και επιστρέψτε το ποδήλατο όταν εσείς θελήσετε, καθώς πληρώνετε στην επιστροφή σας

Άριστη κατάσταση

Όλα τα ποδήλατα μας περνούν από καθημερινό εξειδικευμένο τεχνικό έλεγχο για φθορές και βλάβες ενώ ελέγχονται και κατά την επιστροφή

Εγγυημένη διασκέδαση

Είναι χαρά μας να βλέπουμε γνώριμα και νέα πρόσωπα, να επιστρέφουν κάθε φορά με χαμόγελο από τη βόλτα τους

Εξερευνήστε τη Νέα Παραλία αλλιώς!

Διθέσια Ποδήλατα

 • 30 λεπτά
  30 λεπτά 6€
 • 1 ώρα
  1 ώρα 9€

Τετραθέσια Ποδήλατα

 • 30 λεπτά
  30 λεπτά 9€
 • 1 ώρα
  1 ώρα 14€

Tandem Ποδήλατο

 • 30 λεπτά
  30 λεπτά 5€
 • 1 ώρα
  1 ώρα 8€

Επιπλέον πληροφορίες που θα θέλαμε να γνωρίζετε πριν την ενοικίαση ποδηλάτων

 • Τα διθέσια και τα τετραθέσια οχήματα διαθέτουν μπροστινό κάθισμα με ζώνη ασφαλείας για παιδιά ηλικίας 6 μηνών – 6 ετών.
 • Η μετακίνηση με τα συγκεκριμένα ποδήλατα περιορίζεται μόνο στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας από το Λευκό Πύργο έως και Μέγαρο Μουσικής.
 • Η παραλαβή και η επιστροφή των οχημάτων πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο στο κατάστημα μας.

Διαβάστε περισσότερα στις Συμβουλές Ασφαλείας για ποδήλατα

Έχετε απορίες;

Καλέστε μας για να τις λύσουμε! Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ερώτηση σχετικά με την ενοικίαση ποδηλάτων και τα οχήματα μας.
Επισκεφθείτε μας για να βρούμε το ιδανικό ποδήλατο για εσάς και την παρέα σας!

Είπαν για εμάς

Τι άλλες επιλογές έχετε στην ενοικίαση ποδηλάτων;

Χωριστείτε σε μονά ποδήλατα και περιηγηθείτε στη Θεσσαλονίκη χωρίς περιορισμούς!

Ομαδικές ενοικιάσεις

Είναι η παρέα σας μεγαλύτερη από 10 άτομα και δεν είστε σίγουροι αν διαθέτουμε όσα χρειάζεστε; Δείτε πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε μαζί την εμπειρία σας.

Ποδήλατα για ενήλικες

Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία ποδηλάτων μας! Επιλέξτε ανάμεσα σε City, Mountain, Trekking, Ηλεκτρικά,και Ξύλινα Coco-mat ποδήλατα.

Ποδήλατα για παιδιά

Βρείτε το ιδανικό παιδικό ποδήλατο για κάθε ηλικία και επίπεδο ισορροπίας. Διαθέτουμε ποδηλατοπατίνια, ποδήλατα ισορροπίας, με ή χωρίς βοηθητικές ρόδες.